OVER ONS

Dit zijn wij, Sophie (links) en Anouk (rechts). Wij zijn de oprichters van CoffeeTravels en al vriendinnen sinds het begin van deze eeuw. Zoals wij op onze homepage al zeiden, hebben we een grote passie voor koffie en een never ending lust voor reizen. Vanuit deze passie en lust is CoffeeTravels ontstaan. Een enthousiasme die we graag delen met andere mensen , of het nou de mensen zijn die met ons werken of gezellig bij ons een koffietje halen.

Wij denken dat koffie een verbondenheid met zich mee brengt en proberen dat te verspreiden  door de smaaksensatie van onze producten, een stukje vrolijkheid, gezelligheid en passie mee te geven.

Door ons vele reizen van jongs af aan met veel mooie, maar ook vervuilde stukjes van de wereld, zijn wij sterk voor het behoud van milieu en natuur. We proberen ons bedrijf zo natuur- en milieuvriendelijk als mogelijk te werkbaar te maken. Dit wordt gerealiseerd door te werken met duurzame collectieven van boeren voor onze bonen en zo CO2 neutraal mogelijk te reizen. Hieronder valt natuurlijk ook nog het gebruik van afbreekbare verpakkingen voor de koffie en zoveel mogelijk herbruikbare producten te gebruiken.
Samen met onze team zijn wij hierin onderbouwt en hopen dit ook een beetje over te brengen op de mensen waarvoor wij koffie en thee schenken.
Wij hopen dat dit werk ons naar nog veel mooie avonturen gaat brengen en veel mensen blij mogen maken met overheerlijke koffie.
Meer weten over onze duurzamheid? klik dan hier

Hopelijk tot snel met een bakkie koffie!